Bidon met naam

Bidon met naam? Ben je de standaard bidons zat en wil je eindelijk eens je eigen ontwerp toepassen op je bidon? Bijvoorbeeld een bidon met je eigen naam en foto? Of een ander leuk ontwerp? Bij ons is het mogelijk! Het unieke aan onze dienst is, dat je bij ons bedrukte bidons per stuk kunt bestellen. Heb je maar één bidon nodig, dan bestel je er maar één. Zo simpel is het bij ons! Bij veel andere bedrijven ben je verplicht direct een grote oplage te bestellen. Leuk voor bedrijven, maar minder geschikt voor particulieren. Een bidon bedrukken met kleine oplage is voor ons geen probleem! 
 Bidon met naam

Je eigen bidon met naam maken

Via onze website ontwerp je eenvoudig je eigen bidon. Het werkt heel eenvoudig, je hebt er geen technische kennis voor nodig. Ben je geen held in Photoshop? Geen probleem! Met onze editor maak je eenvoudig de meest mooie en unieke ontwerpen. Het begint allemaal bij het kiezen van de grootte van de bidon. Wij bedrukken bidons in de maat 500 ML en 750 ML. Nadat je hieruit een keuze hebt gemaakt, kun je de kleur van de dop en de nippel kiezen. Klik je op een andere kleur, dan krijg je direct te zien hoe dit er uit ziet. Hierna kun je aan de slag met het personaliseren van je eigen bidon.

Om het je makkelijk te maken, kun je kiezen uit een aantal ontwerpen die wij alvast klaargezet hebben. Natuurlijk kun je volledig van dit ontwerp afwijken en je eigen afbeelding uploaden. Middels het tekstvlak voeg je makkelijk je eigen naam aan je bidon toe. Tadaa, daar is je bidon met naam!

Bidon met naam bestellen

Is je bidon met naam klaar? Dan kun je het ontwerp nog eens bekijken. Hier krijg je direct de mogelijkheid om je bidon met naam in 3D te zien. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe wij de bidon voor je maken. Ben je tevreden? Klik dan op ‘Goedkeuren en verder met bestellen’.

Vervolgens is het een kwestie van de bestelling af te ronden door je naam en adres op te geven. Wij leveren je bidon met naam binnen maximaal 4 werkdagen (particulieren).