Sportbidon kopen?

Nieuwe sportbidon nodig? Bij ons kun je een bidon helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Je hoeft niet lang meer naar je eigen bidon te zoeken, want met een uniek ontwerp heb je zo je eigen bidon in handen. Ideaal voor als je vaak sport. Of wat dacht je van een sportbidon voor alle deelnemers in jouw team? Je kunt bijvoorbeeld ook een naam laten afdrukken van alle teamgenoten. Ook is het leuk om een unieke sportbidon als cadeau te geven!
 Sportbidon kopen

Fietsbidon, persoonlijk en uniek!

Ook wanneer je een fietstocht gaat maken is het belangrijk om jezelf goed te hydrateren. Presteren is nou eenmaal onmogelijk als je uitgedroogd bent. Bij ons kun je een persoonlijke fietsbidon ontwerpen. Ga je voor een 500 ml bidon of toch voor een 750 ml bidon? En voor welke kleuren ga jij? Houd je lichaam op peil met een zelf ontworpen sportbidon van Mijneigenbidon.nl!

Ontwerp je eigen sportbidon

Een sportbidon ontwerpen is bij ons heel eenvoudig. Hiervoor hoef je maar 5 stappen uit te voeren. Allereerst bepaal je wat voor bestelling je bij ons wilt plaatsen. Wil je 1 sportbidon laten afdrukken of ben je op zoek naar sportbidons voor bijvoorbeeld je hele team? Ook is het mogelijk om een krat voor 10 sportbidons te personaliseren. In de tweede stap stel je zelf een sportbidon samen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de bidon te ontwerpen. Hiervoor kun je standaard thema’s gebruiken en bewerken, maar ook kun je ook helemaal gaan voor je eigen ontwerp. Is je ontwerp klaar? Controleer het ontwerp dan goed. Bij ons kun je namelijk geen bidon meer terugsturen, omdat het een uniek product is. Na controle kun je de bestelling goedkeuren en bestellen.

Sportbidon kopen bij Mijneigenbidon.nl

Zie je het wel zitten om een sportbidon aan te schaffen op onze website? Onze sportbidons zijn vaatwasserbestendig. Houd er wel rekening mee dat na tientallen wasbeurten de opdruk kan vervagen. Dit is niet alleen bij onze bidons het geval, maar bij alle producten met een opdruk. Heb je nog een vraag over onze sportbidons? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.