Bidon kopen

Nieuwe bidon kopen? Hoe leuk is het om dan je eigen bidon te ontwerpen? Op onze website hoef je maar 5 stappen uit te voeren voor het bestellen van een unieke bidon. Bij ons kies je voor een unieke en persoonlijke bidon die je gemakkelijk en snel kunt bestellen. Wij maken gebruik van een kwalitatieve en unieke digitale printtechniek waarmee wij jouw bidon precies zo kunnen maken als jij zelf wil! 

bidon kopen
 

Ontwerp jouw persoonlijke bidon

Zie jij het ook wel zitten om van een saaie bidon een unieke en persoonlijke bidon te maken? Eén bidon kopen en laten bedrukken is bij ons geen probleem. Iedereen kan bij ons een bidon laten bedrukken. Wil je bijvoorbeeld een sportbidon met een leuke quote? Of ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een vriendin? Leef je dan uit bij het ontwerpen van jouw eigen persoonlijke bidon op onze website. Je kunt bij ons ook meerdere bidons voor bijvoorbeeld je team laten bedrukken.

Unieke sportbidon

Bij het sporten is een sportbidon eigenlijk onmisbaar. Het waterpeil in je lichaam moet je namelijk wel in balans houden. Een uitgedroogde sporter presteert nou eenmaal niet meer zo goed. Gelukkig kun je bij ons ook een unieke sportbidon kopen! Bij ons heb je de keuze uit een 500 ml bidon of een 750 ml bidon. Bij het ontwerpen van een bidon kun je ook al uit bestaande thema’s kiezen. Deze thema’s kun je zelf ook nog bewerken. Natuurlijk is het ook mogelijk om je bidon helemaal zelf te ontwerpen.

Vaatwasserbestendig

Onze bidons zijn vaatwasserbestendig. Houd er wel rekening mee dat een bidon na een 40-tal wasbeurten licht begint te vervagen. Dit is niet alleen bij onze bedrukte bidons het geval, maar bij elk ander bedrukt product.

Bidon kopen? Volg de 5 stappen!

Wil je bij ons een bidon kopen en zelf ontwerpen? Volg dan de 5 eenvoudige stappen op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende veilige betaalmethoden waarmee je jouw bestelling succesvol kunt afronden. Houd er rekening mee dat je een bidon niet kunt retourneren, omdat jouw bidon een persoonlijk en uniek item is. Heb je nog een vraag over een bidon kopen? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.