Waterfles kopen?


Wil je een waterfles laten bedrukken, dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij mijneigenbidon.nl kun je kiezen uit een aantal soorten waterflessen. Op deze waterfles kun je een foto of logo met je naam zetten. In vijf korte stappen heb je al je eigen bidon klaar en zorgen wij dat hij je hem binnen enkele dagen in huis hebt.

Waterfles

Waterfles bedrukken

Op de website maak je in de eerste stap een keuze hoeveel ontwerpen en wat voor ontwerp je wilt hebben. Wil je één ontwerp op meerdere bidons? Wil je meerdere ontwerpen op meerdere bidons? Of wil je één ontwerp op meerdere bidons en ook elke bidon gepersonaliseerd?
In de tweede stap geef je de grootte aan van de waterfles, wil je een drinkfles van 500 ML of van 750 ML? Ook geef je in deze stap aan welke kleuren de waterfles moet gaan worden.
In de derde stap ga je het product ontwerpen, je kiest in een aantal thema’s een ontwerp. Éénmaal het ontwerp gekozen kun je de bidon al in een 3D voorbeeld bekijken, zodat je een goed beeld hebt van hoe de drinkfles eruit komt te zien. Naast onze ontwerpen kun je ook je eigen ontwerp, foto of logo uploaden.
In de vierde stap moet je de eigen gegevens invullen, zodat wij de waterflessen bij jou thuis kunnen afleveren. In de vijfde en tevens laatste stap, wordt de betaling afgerond en hierna gaan wij hard aan het werk om jouw drinkfles te bedrukken en te bezorgen.

Snel je eigen waterfles

Door de digitale printtechniek van IamYoup hoeven we niet steeds de printer opnieuw in te stellen en kunnen wij de kosten laag houden. Op deze manier worden er geen instel- en zeefkosten gemaakt. Door deze techniek is het tegenwoordig mogelijk om een drinkfles goedkoop aan te bieden, ook wanneer er per stuk wordt besteld. Dit is het grote voordeel van onze printtechniek.

Krat met waterflessen

Naast een losse waterfles kun je ook een krat bestellen en daarop bijvoorbeeld het logo van je sportclub en je eigen naam plaatsen. Hierdoor personaliseer je een eigen krat met waterflessen. In het krat passen tien waterflessen die je elk kunt personaliseren met foto en naam. Zo kun je voor je team een perfect krat laten bedrukken en voor een ieder een eigen waterfles. Voor meer info kun je bellen met 0529-215250.