Hoe werkt het

Neem jij ook altijd je bidon mee als je gaat sporten? Hoe leuk zou het zijn als die bidon uniek is en er helemaal uit ziet zoals jij wilt? Misschien sport je wel in een team en moet je tussen alle bidons van je teamgenoten altijd zoeken naar jouw eigen bidon? Door je eigen bidon te ontwerpen bij mijneigenbidon.nl kun je jouw bidon altijd terugvinden! Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef de bidon met jouw zelf ontworpen opdruk dan cadeau!

Het is heel eenvoudig om je eigen bidon te ontwerpen bij mijneigenbidon.nl. Om het je gemakkelijk te maken kun je gebruik maken van één van onze bestaande ontwerpthema’s! Die thema’s kun je dan natuurlijk zelf bewerken om er jouw eigen persoonlijke bidon van te maken. Nu gaan we voor de eerste stap: kies hieronder een bidon die jij wilt laten bedrukken met een persoonlijk ontwerp. Je kunt kiezen voor een grote (750ml) en een kleinere (500ml) bidon. Beide bidons zijn volledig zelf te ontwerpen.

Wist je dat onze bidons bedrukt worden met een speciale digitale druktechniek? Wij hebben de eerste machine die het mogelijk maakt om ronde en ovale artikelen digitaal te bedrukken.