Over ons

Mijneigenbidon.nl is onderdeel van IamYOUP. YOUP staat voor Your Own Unique Product. Jouw eigen unieke product. IamYOUP is ontstaan omdat we saaie en standaard producten, zoals bidons en wijnflessen, persoonlijk en uniek willen maken. Een standaard bidon is misschien praktisch, maar vaak erg saai. Hoe leuk zou het zijn als je jouw eigen bidon of alle bidons voor je teamgenoten persoonlijk kan maken?

IamYOUP maakt het persoonlijk en uniek maken van bidons mogelijk. Met ons creatieve, innovatieve, kwalitatieve en flexibele team zorgen we ervoor dat jij bidons kunt ontwerpen op de manier die jij wilt. We maken gebruik van een unieke digitale printer waardoor elk soort ontwerp voor de bidons denkbaar en te realiseren is.

Hoe werkt het bedrukken van bidons?

De digitale printtechniek van IamYOUP werkt op dezelfde manier als een doorsnee printer thuis. Alle kleuren worden uit vier cartridges opgebouwd: Cyaan, Magenta, Yellow en Black. Deze kleuren herken je vast van de cartridges die in jouw printer thuis zitten. Met deze vier kleuren kunnen bijna alle kleuren gemaakt worden.

Doordat de bidons bedrukt worden met deze digitale printer hoeven we niet na elke afdruk een machine opnieuw in te stellen. Dat is een groot voordeel. Als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld traditionele zeefdrukken, worden er bij deze digitale techniek geen instel- en zeefkosten gemaakt. Hierdoor is het bedrukken van kleine aantallen bidons ineens mogelijk en betaalbaar.

Deze digitale printtechniek is al lange tijd populair. Kijk maar naar de hoeveelheid gepersonaliseerde telefoonhoesjes, fotoboeken en broodtrommels. Bij IamYOUP staat echter de eerste machine die het mogelijk maakt om ronde en ovale artikelen digitaal te bedrukken!