Veelgestelde vragen

De maximale levertijd is 6 werkdagen en bij bestellingen boven de 250 in overleg.

Bij mijneigenbidon.nl van IamYOUP kun je je eigen bidon helemaal zelf ontwerpen. We bieden een handige vereenvoudigde Photoshop-achtige tool die je in staat stelt om bidons te laten bedrukken met een uniek ontwerp. Je kunt zelf kleuren, afbeeldingen en teksten toevoegen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld QR-codes of barcodes op je zelfontworpen bidons te plaatsen.

Bij mijneigenbidon.nl kun je een bestelling helaas niet terugsturen. Dit komt omdat het om een gepersonaliseerd artikel gaat. Tijdens het bestelproces vragen we je een aantal keer of je je eigen ontwerp goed wilt checken op eventuele fouten. Zodra jij betaald hebt, is de bestelling rond en wordt de bidon exact volgens jouw ontwerp gedrukt. Eventuele fouten kunnen dan niet meer hersteld worden.

Bij IamYOUP betaal je veilig en eenvoudig online met iDEAL, PayPal of Mastercard, Visa of eMaestro.

De digitale printtechniek van IamYOUP werkt op dezelfde manier als een doorsnee printer thuis. Alle kleuren worden uit vier cartridges opgebouwd: Cyaan, Magenta, Yellow en Black. Deze kleuren herken je vast van de cartridges die in jouw printer thuis zitten. Met deze vier kleuren kunnen bijna alle kleuren gemaakt worden.

Doordat de bidons bedrukt worden met deze digitale printer hoeven we niet na elke afdruk een machine opnieuw in te stellen. Dat is een groot voordeel. Als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld traditionele zeefdrukken, hoeven er bij deze digitale techniek geen instel- en zeefkosten gemaakt te worden. Hierdoor is het bedrukken van kleine aantallen bidons ineens mogelijk en betaalbaar.

Mijneigenbidon.nl is ontworpen om mensen zelf de mogelijkheid te geven om hun eigen bidons te ontwerpen. Daarnaast kan elke bidon ook nog eens uniek worden gemaakt. Op de home pagina moet je eerst bepalen of je een particulier of zakelijke klant bent. Vervolgens selecteer je de bidon die het beste bij jou past een 500 ML bidon of een 750 ML bidon. Wanneer je dit gedaan hebt moet je aangeven hoeveel bidons je wilt bestellen, wat voor kleur dop en nippel jouw bidon moet hebben en of je unieke bidons wilt of identieke bidons. Heb je gekozen voor unieke bidons? Dan heb je vervolgens de keuze uit vier verschillende thema’s, hier kun je het thema kiezen dat het beste bij jouw bidon past. Vervolgens kies je een ontwerp uit en dan kun je aan de slag. In de ontwerp omgeving (de editor) kan je vervolgens alles geheel naar jouw wens aanpassen. Zo kan je afbeeldingen en tekst verwijderen, veranderen en/of toevoegen. Dit ontwerp noemen we jouw basis ontwerp. In dit ontwerp kun je vervolgens aangeven welke velden uniek moeten worden.

Het beste resultaat om uw bidon te reinigen is wassen in de vaatwasser. Het lang in het water liggen van bidons laat de inkt oplossen met als gevolg dat de bedrukking loslaat. Dit gebeurt niet in uw vaatwasser. Wel bestaat er een kans, zoals bij elk bedrukt product, dat de bidons na een 40-tal wasbeurten licht beginnen te vervagen.

Verzending binnen Nederland € 6,95
Verzending naar België € 7,95
Verzending naar Duitsland € 7,95